Are ajutor ajutor pentru pierderea in greutate?

Adevăr sau mit?

De – a lungul anilor, oamenii continuă să încerce diferite metode ciudate pentru a pierde în greutate, mâncând plante ciudate la injectarea hormonilor de la femeile gravide. Acum, unii oameni sunt заколна asta și ei ослабеле prin luarea probiotice care atacă grăsimea din zona стомачната. Adevăr sau mit? sistem. Ele pot fi obținute sub formă de suplimente sau în unele alimente, cum ar fi iaurt și varza murată. În stomac există bacterii bune și rele, și o doză sănătoasă de probiotice poate da rezultate pozitive în termeni de rău.

„Oamenii de știință încearcă să afle dacă bacteriile bune au un efect asupra creșterii în greutate. Cu toate acestea, până în prezent, nu există nici o bază solidă pentru această întrebare „, spune Бетани Дорфелер de la facultatea de Medicină în partea de nord-vest a MensHealth.com. Ce spune stiinta despre relația dintre пробиотиците și pierderea în greutate?

Conform studiilor anterioare, există o corelație între prezența bacteriilor bune și o greutate sănătoasă

„În general, pacienții mai mari au mai multe bacterii rele în organism. Cu cât este o persoană mai tânără, cu atât este mai mare și mai eterogenă cantitatea de bacterii bune din corpul său”, explică Dorfeller. Cu toate acestea, aceasta nu este o dovadă suficientă că пробиотиците duce la pierderea în greutate, deoarece nu este destul de clar dacă suma în cauză este organică sau este legată de dietă.

„Atunci când luați în considerare bacteriile, trebuie să aveți un cont, precum și pentru natural în organism, și cele din surse suplimentare, cum ar fi alimente și aditivi. Și majoritatea studiilor care se axează pe relația dintre greutate și bacteriile pozitive fac concluzii pe baza testelor pe animale, nu pe oameni. Persoanele care cântăresc mai puțin în general investesc în ingredientele vegetale și vegetale din alimente, care reprezintă o bază bună pentru pierderea în greutate și dezvoltarea unor bacterii bune în stomac „, au comentat în fața mass-mediei dr. Scott Kahn, directorul Centrului Național pentru sănătate și pierdere în greutate .Suplimentele cu probiotice ajută la slăbit?

Că пробиотиците?

Пробиотиците sunt bacterii care ajută organismul, în special sistemul digestiv. Ele pot fi obținute sub formă de suplimente sau în unele alimente, cum ar fi iaurt și varza murată. În stomac există bacterii bune și rele, și o doză sănătoasă de probiotice poate da rezultate pozitive în termeni de rău.

„Oamenii de știință încearcă să afle dacă bacteriile bune au un efect asupra creșterii în greutate. Cu toate acestea, până în prezent, nu există nici o bază solidă pentru această întrebare „, spune Бетани Дорфелер de la facultatea de Medicină în partea de nord-vest a MensHealth.com.

Ce spune stiinta despre relația dintre пробиотиците și pierderea în greutate?

Conform studiilor anterioare, există o corelație între prezența bacteriilor bune și o greutate sănătoasă. Probabil că nu vă veți răni prin utilizarea accesoriilor пробиотички, dar nu vă bazați doar pe ele să vă ajustați greutatea și să o reduceți. Nu sunt pastile magice”, a spus Khan.