Îmbunătățirea durerii de spate prin scăderea în greutate

Dureri de spate este una dintre cele mai frecvente complicații care afectează populația generală. Potrivit Bibliotecii Naționale a SUA, aproximativ 80% dintre oameni se vor confrunta cu dureri de spate și alte simptome la un moment dat în viața lor. Durerea cronică inferioară a spatelui poate fi întărită de diverse declanșatoare, cum ar fi stresul, prin tensiune, slăbiciune musculară.

Poziție necorespunzătoare în somn, lipsă de exerciții fizice și supraponderali

Din fericire, Care Care se numără printre cele mai populare și eficiente opțiuni de tratament pentru durerile de spate disponibile astăzi. Prin utilizarea setărilor de setări și a manipulărilor temporare, Chiropractorul ajută la ameliorarea simptomelor și, de asemenea, la corectarea la om, o sursă de dureri de spate pentru a reveni treptat la starea sa naturală de bunăstare. Potrivit multor chiropracticieni, corrections de corecție poate oferi rezultate mai bune atunci când sunt combinate cu pierderea in greutate. Potrivit Asociației Americane pentru obezitate, persoanele care sunt clasificate ca fiind supraponderale sau obeze pot fi cele mai expuse riscului de a dezvolta dureri de spate și complicații din partea celor care nu.

Obezitatea poate afecta stilul de viață al unei persoane și își poate schimba

Capacitatea de a se angaja în activități fizice și exerciții fizice sănătoase. Participarea la ele este esențială pentru întărirea mușchilor corpului, în special a mușchilor inferiori. Core Core poate elibera presiunea suplimentară de pe mâini pentru a reduce șansele de dureri de spate și alte probleme. În plus,, măduva spinării poate deveni prea umflat în cazul persoanelor obeze. Datorită greutății suplimentare, coloana vertebrală începe să compenseze echilibrul și sprijinul întregului corp, ceea ce poate provoca răsturnări și stres. Ambele pot contribui la dureri de spate severe, cronice.

Obezitatea este unul dintre principalii factori care contribuie la reducerea durerii de spate

De asemenea, potrivit experților în slăbire și chiropractică, pierderea în greutate poate oferi o scădere parțială sau completă a simptomelor durerii de spate. Rămâne încă insuficient de cercetare în relația cu pierderea în greutate și dureri de spate, dar un număr mare de profesioniști au raportat cazuri când oamenii au experimentat o scădere semnificativă de durere după pierderea in greutate. Ca rezultat, greutatea suplimentară este îndepărtată din coloana vertebrală, reducând „stresul” și alte țesuturi din jurul coloanei vertebrale. Împreună cu mai multe sesiuni column, setările distrage atent coloana column, o persoană poate recupera mai rapid și mai eficient. Potrivit Asociației American spine, persoanele care rămân în greutatea lor cu o greutate de 10 sunt cele cu cea mai mică probabilitate de a experimenta complicațiile coloanei vertebrale în viitor, în special durerile cronice de spate scăzute.

Pierderea în greutate ameliorează durerile de spate

Împreună cu îngrijire de îngrijire, participarea la activitatea fizică sau exerciții fizice poate contribui la creșterea pe termen lung a sănătății coloanei vertebrale. În plus, ceea ce ajută la scăderea în greutate, exercițiile fizice și exercițiile fizice reprezintă o modalitate excelentă de a întări mușchii de bază, precum și de a distribui corect greutatea corporală prin coloana vertebrală. Mușchii mai puternici, mai puțină greutate și o poziție mai bună vor oferi beneficii uimitoare pe termen lung pentru pacienții chiropractici care suferă de dureri de spate.